לחץ דם וגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/03/2011 | 12:15 | מאת: מיכאלה

שלום דר' אני סובלת מלחץ דם גבוה והתחלתי לקחת אקספורג' שהבנתי שהיא תרופה שמורכבת משתי תרופות ללחץ דם. בחודשים האחרונים אני סובלת מנשירה רצינית ומכאבי ראש שבאים והולכים בשעות היום השונות. האם ייתכן שאלו תופעות של גיל המעבר או שיש קשר ללחץ דם גבוה?

התופעות קשורות לגיל ולבריאות ולא לירידה בהורמוני המין.

10/03/2011 | 19:47 | מאת: נעמי

שגם אני סובלת מאי אלו תופעות שקשורות לגיל ומצאתי לי פתרון מצויין, אני ממליצה עליו לכל חברותיי, אני לוקחת סופר גלא 300 מ"ג Super GLA של סולגאר. זהו תוסף תזונה שמקל מאוד על תופעות גיל המעבר, גם על כאבי הראש גם על נשירות השיער, הגלי חום.. באמת מומלץ. כמובן שאם יש לך בנוסף לחץ דם גבוה כדאי לבדוק עם הרופא לפני אם התוסף מתאים לך. אם כן, כדאי לך לבדוק את העיניין.

מנהל פורום גיל המעבר