שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/02/2011 | 20:31 | מאת: אירית

בת 52,ש. נתיים לללא מחזור.\ סובלת כשנה מתכיפות קשה במתן שתן,בדיקות שתן תקינות,אין צניחה בדיקה אורודינמית הראתה תחושה מוגזמת,ציסטוסקופיה תקינה. האם יתכן שתופעה זו היא בגלל חוסר באסטרוגן מה דעתך תודה

כן חוסר אסטרוגן היא אפשרות.

06/03/2011 | 21:28 | מאת: אלישבע

שלום לך, אני בת 55 וב3 שנים האחרונות אחרי בעיות שונות התחלתי לקחת ביעוץ של הרופא שלי אומניום מולטי ויטמין-מינרל לנשים Multi Vitamin Omnium של סולגאר והוא איזן לי מאוד את ההורמונים וכל החוסרים שהיו לי- כמובן עם אורח חיים בריא ותזונה מאוזנת. ממליצה לך בחום. כדאי שתבדקי זאת עם הרופא שלך.

מנהל פורום גיל המעבר