מה הוא גודל רחם תקין?!?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

05/02/2009 | 22:05 | מאת: טרי

בבדיקה שביצעתי היום נאמר לי שהרחם אחורית וגודלה 60X63X69 מ"מ האם זה חריג?!? כמו כן, נכתב שהרחם שרירני. מה זה ממצא אנוגני מאורך 40X12 מ"מ?!? נכתב שהוא יכול להתאים למיומה סובמוקוזי! מה זה?!? אודה לך על תגובה לאמור כמו כן, אודה לך באם תציין את הטיפול שניתן במקרים אלה. בברכת המשך סוף שבוע נעים - טרי.

בבדיקה שביצעתי היום נאמר לי שהרחם אחורית וגודלה 60X63X69 מ"מ האם זה חריג?!? &&המידות מתאימות לרחם גדול מהרגיל ומתאימות לרחם שרירני. מה זה ממצא אנוגני מאורך 40X12 מ"מ?!? נכתב שהוא יכול להתאים למיומה סובמוקוזי! &&הממצא יכול להיות מיומה סובמוקוזית, שפרושו שרירן תת רירי [בתוך הרחם ובולט לחלל הרחם. אין אפשרות להתייחס מעבר לזה ובודאי שלא לטיפול בלי הכרות אישית.

מנהל פורום גיל המעבר