תחליפי הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/04/2002 | 10:58 | מאת: רות

לפרופ בזיזינסקי שלום לפני כמעט שלוש שנים עברתי כריתת רחם ושחלות ואני נזקקת לטיפול הורמונלי חלפי. בחצי השנה האחרונה אני מטופלת דרך הומואופט בכדורי liviella של חברת organon בשילוב עם remifemin plus. 1. מה דעתך על השילוב ? 2. מקריאה באינטרנט נודע לי כי liviella מורכבת מסטרואיד סינטטי בשם tibolon אשר מחקה את פעולת האסטרוגן והפרוגסטרון בגוף. האם יש לו גם השפעות לוואי של סטרואידים כמו פגיעה בכבד ובמערכות אחרות בגוף? 3.מה היתרונות של המרכיב הנ"ל לעומת תחליף הורמון סינטטי. אנא תשובתך. תודה רות

01/04/2002 | 18:34 | מאת: עידית

אנא שילחי שלי מידע האם הטיפול התחליפי הזה מומלץ והאם הוא יעיל, על פי נסיונך? תודה מראש.רות כתב/ה: > > לפרופ בזיזינסקי שלום > לפני כמעט שלוש שנים עברתי כריתת רחם ושחלות ואני נזקקת לטיפול > הורמונלי חלפי. > בחצי השנה האחרונה אני מטופלת דרך הומואופט בכדורי liviella של > חברת > organon בשילוב עם remifemin plus. > 1. מה דעתך על השילוב ? > 2. מקריאה באינטרנט נודע לי כי liviella מורכבת מסטרואיד סינטטי > בשם tibolon אשר מחקה את פעולת האסטרוגן והפרוגסטרון בגוף. האם יש > לו גם השפעות לוואי של סטרואידים כמו פגיעה בכבד ובמערכות אחרות > בגוף? > 3.מה היתרונות של המרכיב הנ"ל לעומת תחליף הורמון סינטטי. > אנא תשובתך. > תודה > רות

08/04/2002 | 11:55 | מאת: רות

שלום עידית. באשר לשאלתך, השילוב של תחליפי ההורמונים שהוזכרו בפנייתי לפרופ בזיזינסקי מאוד עזרו לי. אני עדיין מחכה לשמוע את דעתו המקצועית על השילוב של שני המרכיבים. בהצלחה רות

15/04/2002 | 15:30 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

התכשיר שאת מתיחסת איליו עדיין אינו משווק בארץ. הוא אושר לשימוש על ידי משרד הבריאות ויהיה משווק החל מחודש ספטמבר הקרוב. התכשיר בעל פעילות דומה לשילוב ההורמונלי ויש לו יתרונות וחסרונות. בשלב זה אינני רואה סיבה להפסיקו אם יש לך אפשרות להשיגו. (היתרון העיקרי על הטיפול ה"רגיל" הוא ההשפעה הטובה על הליבידו (החשק המיני) וחוסר ההשפעה על צפיפות רקמת השד.

18/04/2002 | 23:00 | מאת: רוני

מעוניינת לדעת איך ניתן להשיג את התרופה Levelle ואודה לך אם נוכל לשוחח בטלפון.

19/04/2002 | 14:13 | מאת: עידית

שלום רוני שמעתי על תרופה זו באתר. מישהי בשם רות כתבה עליה לפני כשבועיים- קיבלה אותו מרופא הומיאופת. פר' בז'ז'ינסקי המליץ עליה בחיוב וכתב שהיא תשווק בארץ מספטמבר. היא משווקת כבר בחו"ל . אני גם מחכה לתרופה הנ"ל. אם תרצי לשוחח, טל' בערב בבית 03-5323472 בברכה רוני כתב/ה: > > מעוניינת לדעת איך ניתן להשיג את התרופה > Levelle > ואודה לך אם נוכל לשוחח בטלפון.

30/04/2002 | 11:12 | מאת: רות

שלום רוני liviella מיוצרת בגרמניה על ידי חברת organon יש צורך במרשם מרופא על מנת לרכוש אותה. בארץ ניתן לרכוש אותה בבית מרקחת הומואופטי "נצח ישראל" בתל אביב. אם ברצונך לקבל פרטים נוספים אנא השאירי לי את מספר הטלפון שלך ואשמח לספק לך אינפורמציה נוספת. רות

מנהל פורום גיל המעבר