חולשה בשרירים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

05/10/2003 | 09:09 | מאת: א.א.

אני בת 55 ונוטלת פרמריל 0.625 ואוטרוגסטן 100 מ"ג מזה שנה. מזה כחצי שנה אני חשה ירידה משמעותית ביותר ביכולת לפעול, סובלת מכאבים בשרירי הגפיים גם לאחר פעולות שגרתיות שבעבר "לא ידעתי" כלל שזה כרוך במאמץ של שרירים ושניתן להגיע לכאבים של התכווצויות מכך. כמו כן, זמן ההתאוששות של השרירים שנפגעו "מעייפות" הוא מאד ארוך - שבועות. האם יתכן שהפרוגסטרון מחליש את השרירים אצלי ? בתודה מראש

תודה על שאלתך אא, מתאים יותר שהתופעות אותן מתארת שייכות לשינויים הכרוכים בגיל ולא בהורמונים אותם את לוקחת. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר