[email protected]

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

29/09/2003 | 16:22 | מאת: הורמונים

שלום רב, אני בת 50.5 ומקבלת מחזור סדיר. ביום השלישי למחזור בצעת בדיקת דם להורמונים. המחזור הנוכחי אורך זמן ארוך מהרגיל. עלי להוסיף שבצעתי בדיקת פיפל ואין לי עדיין תוצאה.אבקש את דעתך לתוצאות בדיקת ההורמונים . התשובה להלן: ,FSH-9.00 ,E2-<180, LH-6.60 שכחתי לציין שעשיתי פאפ שיצא תקין. אודה לך מראש על התיחסותך שרה.

תודה על שאלתך שרה, תפקוד השחלות שלך נראה תקין, אם כי יש לחזור על בדיקת האסטרדיול. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר