תכשיר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

25/08/2003 | 10:06 | מאת: אביהו

באיזה תכשיר - ג'ל יכולה אשה להשתמש כדי לאפשר חדירה בגיל מבוגר קיים פחד מתופעות לוואי תודה

25/08/2003 | 17:18 | מאת: CJ

וזלין.

תודה על התייחסותך CJ, איני ממליץ וזלין. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

תודה על שאלתך אביהו, איני מורשה לעשות פרסומת לתכשירים. בכל בית מרקחת או על רופא המתמצא בחומר יתן לך שמות של תכשירים הנחלקים לשני סוגים: הורמונליים ונטרליים לסיכוך בלבד. פרטים נוספים באתר שלי www.genicolog.net חפשי גיל מעבר. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר