הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/08/2003 | 15:50 | מאת: אתי

אני עברתי הפלה פעם 2 לפי חודש וחצי הסיבה בשבוע 19 ניעצרה הגדילה של העובר יש לציין שכל הזמן קיבלתי קלקסן 40.היתה בעיה החל מאותו שבוע בתפקודי הכבד שעלו פי5. בהפלה הראשונה אותה סיבה . לאחרונה קראתי מאמרים על מתן קלקסן בכמות גדולה וכמו כן לקבל אספרין האם נתקלתם בתובעה כזו והאם באמת יש סיכוי להצליח בהריון נוסף.

תודה על שאלתך אתי, שמענו וטיפלנו בנשים שסבלו מתופעה דומה ורובן הצליחו. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר