אי סדירות במחזור בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/12/2017 | 13:06 | מאת: רובי

שלום, בת 49 וחצי בתאריך 7/9/17 היה לי מחזור ומאז המחזור לא מגיע לי ,הרופא ממליץ לי לקחת כדורי פרימולוט נור במשך 5 ימים ואז מגיע המחזור . רציתי לשאול האם כדאי להתחיל בכדורים אלה או שעדיף לחכות שיגיע המחזור באופן טבעי ? באולטרא סאונד אין ממצא מיוחד , ובדיקות הדם שלי e2 - 312 ' פרוגסטרון - 1.5 , lh - 3.5 . יש לציין שאני לפני התחלת טיפול החזרת עוברים מוקפאים . והאם יש תופעות לוואי לכדורים אלה ? תודה

הי הי שאלתך מאד מורכבת ואינה מתאימה כאן לדיון ומתן תשובות. זהו נושא לשיחה פנים מול פנים עם רופאך.

מנהל פורום גיל המעבר