גיל המעבר בגיל מוקדם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/12/2016 | 14:45 | מאת: לי

אני בעוד כחודש בת 42. לפני כ 3 חודשים הפסיק בבת אחת המחזור, התחילו גלי החום המטורפים ומבדיקת דם שעשיתי נאמר לי ע"י רופא הנשים שלי שאני אכן בגיל המעבר, אך יוכל לקבל אותי רק בעוד כחודש וחצי. לצערי אני גם לא ישנה טוב בכלל בלילה, מתעוררהת הרבה ועצבנית מאד. 1. האם היית ממליץ על טיפול הורמונלי? אם כן, איזה? מדכא אותי מאד לדעת שבגיל כזה כבר הגוף מתחיל להזדקן והתחושה היא איומה. אינני נוטלת כדורים באופן קבוע, למעט וולבוטרין 150 מ"ג. 2. האם אפשרי, באם לוקחים הורמונים, להיכנס עדיין להריון? 3. האם תוכל להמליץ על רופא נשים מאזור המרכז שמתמחה ברפואת גיל המעבר והוא מקופ"ח מאוחדת? תודה רבה רבה על עזרתך.

לא מתאים לך לקבל יעוץ אינטרנטי בנושא זה ובוודאי שאי אפשר להמליץ לך על הורמונים ללא הכרות. איני יודע באיזה קופח עובדים הרופאים.

מנהל פורום גיל המעבר