דחוף- כאבים לאחר שמוססתי גוש

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/09/2015 | 12:17 | מאת: יעל

שלום, אני בת 29 . יש לי בת בת שנה (עוד בת בבית בת 3.5. את שתיהן הנקתי שנה) שנגמלת עכשיו מהנקה (הנקתי בשבוע האחרון רק שהרגשתי שיש מלאות של חלב. הנקה פעם ביום-יומיים) עליי לציין שבתקופת ההנקה היו לי הרבה גושים שהצלחתי "למוסס" ע"י עיסויים ובכלל גושים ולעיתים דלקות בשד שטופלו באנטיביוטיקה. מעולם לא נבדקתי אתמול הרגשתי גושים בכמה מקומות בשד אחד, ועשיתי עיסויים. מאז כואב לי השד במקום בו עשיתי עיסויים.דבר שלא קרה לי מעולם. יש לי אפשרות לתור עוד 4 ימים או עוד חודש ושבוע. באיזה עיתוי הבדיקה תהיה יותר אפקטיבית? האם עדיף את התור הרחוק כדי שאהיה אחרי הנקה ולא יהיו גושים של חלב או שבשל הכאב כדאי להבדק בקרוב? אנא תשובתכם.אני מאד לחוצה תודה רבה

שלום אין כל לחץ לבצע בדיקה במהירות כאב בשד במיוחד לאחר עיסוי יכול לקרות ואין כל צורך לדאוג עדיף להיבדק לאחר ריקון השד בהנקה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד