פטמות שקועות בגיל זיקנה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/06/2015 | 13:03 | מאת: ג'ינה

אימי בת 85 . לאחרונה כשהתלבשה בנוכחותי שמתי לב שפיטמות החזה שלה שקועות עד למצב שטוח לגמרי. דבר שלחלוטיו לא היה . כנראה שזה לא קרה בבת אחת אך רק עכשו שמתי לב. האם יש מקום לחשש או צורף בבדיקת רופא ואיזה רופא? או שזה תופעות נורמאליות לגיל הזיקנה ואין עמם שום בעיה רפואית? ג'ינה

גינה שלום כיון שזה דו צדדי ולא ברור מכמה זמן זה קיים קרוב לודאי שזוהי תופעה חסרת חשיבות ממליץ להביא את האם לבדיקה אצל כירורג שד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד