נמלול אי נוחות ונפיחות אחרי fna בבית השחי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/05/2015 | 00:24 | מאת: ליליאן

לפני חמישה ימים עברתי fna בבית השחי בשל הלוטות מוגדלות. בבדיקה נעשתה הרדמה מקומית ונלקחו 3 דקירות שונות ללקיחת דגימות. מאז נפיחות מתחת לבית השחי, כאב, מעט קוצר נשימה ומהיום אף תחושת נימול וזרמים בגב מאחורי היד שיורדים עד אמצע עמוד השדרה. יש לי תור בעוד שבוע לקבלת תשובה. האם התחושות הללו קשורות לבדיקה ומה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות?

שלום ייתכן כי מדובר כאבים חסרי משמעות שקורנים מאזור הדקירה אך אני ממליץ לפנות היום לרופא המשפחה ולבצע היום צילום חזה לשלילת פגיעה נוספת בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד