כאב בשד עם גוש פיברוטי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/05/2015 | 22:06 | מאת: נועה

שלום וברכה, אני בת 35. יש לי גוש פיברוטי בשד הימני שאני במעקב אחריו כמה שנים. עשיתי אולטראסאונד לפני כחודשיים ולא נראה שינוי. עם זאת, יש לי פעמים רבות כאב בשד זה, כולל כאב מאזור בית השחי והכתף (לא יודעת אם זה קשור). --> האם מומלץ שאעשה עוד בדיקה? ואיזו? בנוסף עלי לציין, כי לאחרונה חוויתי גם קצת חוסר איזון הורמנלי (איחור במחזור, ציסטה בשחלה, עוררות מוגברת) ---> האם יש קשר?

נועה שלום כאבים בשדיים כפי שאת מתארת אינם מדאיגים ייתכן וזה קשור לגוש שאת מתארת ממליץ לשקול גם בדיקת כירורג וייתכן ממוגרפיה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד