הפרשה לבנה מהפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/12/2014 | 14:13 | מאת: נטע

אני בת 39, לפני שבועיים עברתי ניתוח לכריתת רחם עקב מיומות. אציין שכשבוע לאחר הניתוח התגלה זיהום בנרתיק ובעקבותיו התאשפזתי לכמה ימים וקיבלתי אנטיביוטיקה. כעת אני ממשיכה לקבל אנטיביוטיקה בבית. בכל אופן, עכשיו כאשר הייתי במקלחת ולחצתי על השד, ראיתי שיוצאת לי הפרשה לבנה מהפטמה. זה די מלחיץ. האם יכול להיות קשור לניתוח שעברתי? אציין שלפני הניתוח לקחתי גלולות למניעת הריון במשך כשנה. אחריו כמובן שהפסקתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם זה מצריך בדיקה?

נטע שלום אין כל קשר בין הניתוח להפרשה יש להיוועץ עם אנדוקרינולוג לגבי ההפרשה אין בכך סיבה לדאגה ואין קשר לגידולים בשד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד