כאב בשד- בעיקר שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/12/2014 | 12:46 | מאת: רוני

שלום וברכה, אני בת 22, לאחר 2 לידות. בשנה האחרונה לקחתי גלולות למניעת הריון (החלפתי בערך כל 3-4 חודשים את סוג הגלולה בגלל תופעות לוואי שונות) במהלך השנה הזאת חשתי לעיתים כאב בשדיים אך לא ייחסתי חשיבות מאחר וזה כלול בתופעות לוואי. כרגע אני כבר חודשיים בלי הגלולות, אך מרגישה עדיין כמו גל כאב שעובר עמוק בשד השמאלי כמה פעמים ביום. יש לציין שאני לא מרגישה גוש או משהו, אך גם לא בטוחה בעצמי שאני בודקת כמו שצריך... קבעתי תור לכירורגית, אך זה ייקח עוד זמן, ומכאב לכאב אני נלחצת יותר ויותר. אשמח לשמוע מה זה יכול להיות? מה ניתן לעשות? האם נורמלי, האם יש סיבה לדאגה... תודה רבה!

רוני שלום בכאבים כאלו אין כל בסיס לדאגה קרוב לודאי שהסיבה היא היא שינויים הורמונליים אני מציע להמתין לבדיקת הכירורגית ללא דאגה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד