כאב בשד אצל נערה בת 14

דיון מתוך פורום  בריאות השד

29/09/2014 | 17:12 | מאת: חיה

שלום, בתי בת ה-14 מתלוננת יש לה כאבים בשד + גירוד(באים והולכים...) באזור הפטמה. ראיתי שאדום לה ועל פי המלצת רופא הילדים היא מרחה כמה ימים טבעקוטן זה שיפר מעט( חיצונית לא רואים כלום) אבל היא ממשיכה להתלונן על כאב וגרד פנימי ואף טוענת שיש לה הפרשות נוזליות שקופות / לבנות.. אבקש את דעתכם מה לעשות. תודה רבה !

חיה שלום קרוב לודאי שהגרד והכאבים נובעים משינויים הורמונליים הקשורים להתבגרות מומלץ להתיעץ עם כירורג שד ולבצע אולטרסאונד של השד בברכה דר יצחק פפו

14/10/2014 | 14:32 | מאת: חיה

תודה רבה !

מנהלי פורום בריאות השד