הפרשות מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/08/2014 | 12:21 | מאת: מיכל

שלום, אני לוקחת בקביעות (למעלה מחצי שנה) 20 מ"ג ציפרלקס ולפני מס' שבועות התחילו לי הפרשות צהובות ולבנות מהשד השמאלי. בדקתי וראיתי כי זו יכולה להיות תופעת לוואי של הציפרלקס ולכן דיברתי עם הפסיכיאטר שלי והוא הורה לי להפסיק בינתיים את הטיפול. עברו מאז שבועיים וההפרשות ממשיכות. אני לוקחת גם גלולות יסמין. מה זה יכול להיות והם כדאי ללכת להיבדק אצל גניקולוג?

מיכל שלום הפרשה צהובה מהשד אינה מדאיגה בד"כ. ממליץ להיבדק אצל כירורג שד ולבצע הדמייה בהתאם לגילך. אם הכל תקין זו אינה סיבה להפסיק הטיפול בציפרלקס בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד