כאב בשד ימין לפני מחזור ובמהלך המחזור

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/07/2014 | 17:01 | מאת: מיטל

בת 34 נשואה 3 לפני 5 ימים התחילו לי רגישות בשדים בעיקר בשד שמאל הרגשה של כבדות ורגישות במגע אתמול קיבלתי מחזור והכאב בשד נשאר אני מסתובבת עם פחד נוראי מאז שהתחיל לי ההרגשה הזאת... אני כל היום נוגעת וממשת את החזה כבר מתחילה לאכול סרטים שיש לי איזה גוש היום נתתי לחברה למשש והיא אמרה שהיא לא מרגישה כלום לפני כשנה ביצעתי בדיקת שד שיצאה תקינה. אני מפחדת וכל היום ממשת ונוגעת בחזה...האם יש מקום לדאגה????? ידוע לי שבתקופת המחזור יש שינוים הורמונלים האם זה מדאיג? יש לי גם הרגשה של קצת חום בשדיים

מיטל שלום כאבים בשדיים בכל תקופה במחזור הווסת, בד"כ אינן סיבה לדאגה מדובר בשינויים הורמונליים שקשורים לווסת ואינם ביטוי לתהליך מדאיג כלשהו אם הכאב לא יחלוף, למרות שאין כאן ענין לדאגה, פני לבדיקה לכירורג שד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד