צריבה בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/04/2014 | 08:32 | מאת: ליליוש

שלום רב .אני בת 35 אני לאחר ניתוח להסרה חלקית בשד שמאל בעקבות dcis שלב אפס עברו כחמישה חודשים מאז.יש לציין שהוחלט לא לקבל טיפול מונע בעקבות הכמות הקטנה שהייתהושלאחר הניתוח התשובות היו טובות. שתי שאלות לי אלייך בבקשה 2.מזה כחודש יש לי תחושה של צריבה בשד מה זה יכול להיות 1.יצא לי לשוחח עם כירוג שלא טיפל פי והוא הופתע שלא עושים לי טיפול מונע האם לא בכל מקרה יש צורך הטיפול מונע?

ליליוש בוקר טוב לגבי שאלה 1 צריבה בשד לאחר ניתוח ידולה להופיע כמובן צריך לבדוק אותך כדי לדעת במה המדובר. לגבי שאלה 2 בדף,כ בDCIS בגילך לאחר הסרת הממצא מהשד מקובל לעבור הקרנות ולפעמים לתת טמוקסיפן. אני מניחה שהיו סיבות לרופאים המטפלים בך שלא לתת לך טיפול נוסף . אני מציעה שבביקורת שלך אצל הכירורג/ית והאונקולוג/ית תבררי מדוע הוחלט אצלך לא לתת טיפול נוסף בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד