בחרדות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/03/2014 | 15:10 | מאת: meee

בת 26 אוטוטו, נוטלת גלולות מליאן מזה 7 שנים. מזה תקופה לא קצרה שיש לי נפיחות/התעבות של בית השחי והזרוע. כמו כן , לעיתים יש הפרשות מהפיטמה שבאות והולכות (לא נוזליות ולא עוברות לחזייה), הן דביקות כאלה. ועכשיו חרדות מסרטן השד. אין לי היסטוריה משפחתית של סרטן השד. טרם קבעתי תור לרופא כי אני בחרדות ומפחדת מהגרוע מכל. מפחד וחרדות החלו לי בחילות... בנוסף, בעוד יומיים נקבע לי צילום חזה בעקבות תלונות אחרות. האם אפשר לגלות שם משהו ?

בחרדות יקרה אני חושבת שכדאי שתגשי לבדיקת כירורג על מנת להסיר דאגה מליבך. בצילום חזה לא רואים את השדיים בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד