תוצאות של ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/01/2014 | 17:47 | מאת: מירי מירי

בעוד כחודש אני אמורה לעבור ניתוח להגדלת חזה אתמול ביצעתי בדיקת ממוגרפיה ועכשיו התקשרו אלי להזמין אותי לבצע אולטרסאונד ואמרו לי שיש לי סמיכות בשד...אני ממש ממש מפחדת מה הדבר אוןמר? והאם יש לו משקל בהחלטה לביצוע תהליך הגדלת החזה כמו כן אוסיף כי לפני 5 שנים נפטרה אימי ממחלת סרטן השד אני לאחר מותה ביצעתי בדיקה גנטית שהיתה שלילית מה עושים??? כרגע חוששת מאוד מכל המשך התהליך!!!!

מירי מירי כל שד סמיך שזהו שד צעיר צריך השלמת הבדיקה ע"י US בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד