חיפה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/11/2013 | 10:16 | מאת: לילה

שלום אני לפני המחזור ב6 ימים ובלחיצה על השדיים יוצא קצת חלב ויש כאב בשדיים גם וזאת פעם ראשונה שקורא לי . אני אחרי לידה בשנתיים ולא הנקתי . מה יכול להיות ויש סיכוי שאני בהריון??

לילה שלום אם את חושדת בהריון אנא עשי בדיקת הריון בשתן חלב בשד יכול להיות גם זמן רב לאחר הנקה אך בכל מקרה גשי לרופא/ת המשפחה ספרי לו/ה וישלחו אותך לבדיקת דם של ההורמון האחראי על כך פרולקטין. לפי התשובה יהיה המשך הברור בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד