כאב בצד שמאל מתמשך וחזק

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/11/2013 | 03:51 | מאת: דניאלה

שלום אני בת ארבעים ואחת ואין לי ילדים ביולוגיים. לפני חצי שנה הרגשתי כאב בשד בצד שמאל וזה הדאיג אותי ..עשיתי במשך חודשים כל הבדיקות הנדרשות כמו מימוגרפיה , בדיקה אצל שני כירורגים של השד ואפילו מבחן מאמץ הלב. הכל יצא תקין . עכשיו וכבר שלושה ימים יש לי כאב חזק בשד השמאלי והכאב שונה מהפעם שעברה ( לפני חצי שנה הכאב היה כמו דקירה חזקה בפטמת השד השמאלי) כרגע הכאב הוא מתחתית השד השמאלי ומתמשך לצד בית השחי. הכאב הינו חזק מאוד ולפעמים אני קמה משינה עם נימול בזרוע וביד השמאלית. אני מודאגת וקבלת תור לכירורג שד לוקחת חודשים ..מה אני עושה? הכאב חזק ומדאיג אותי.

דניאלה שלום כאב ה"גורם נימול" בזרוע מקורו לא בשד אלא בעמוד שדה ואני מציעה לפנות לרופא משפחה ולאורטופד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד