שלום רב דר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/10/2013 | 17:12 | מאת: אלינור

אני בת 33 ללא היסטוריה משפחתית, בריאה בדרכ עם ציסטות בשד, המיקום משתנה בכל אולטראסאונד שאני עושה, אבל תמיד יש ציסטות. לפעמים כואבות ולפעמים לא. לאחרונה התחלתי להרגיש כאב בשד ימין בחלק התחתון (מתחת לפטמה), ממש איפה שהגומי של החזיה, הלכתי לכירורג שד שאמר שהוא באמת מרגיש שם גוש ושלדעתו מדובר בציסטה. אבל הוא שלח אותי ליתר בטחון לאולטראסאונד. באולטראסאונד שביצעתי לאחר שבועיים לא נמצא שום דבר באיזור המדובר, ומעבר לכך נמצאו ציסטות קטנות באיזורים שונים. אומנם הכאב מאז שהייתי אצל הכירורג, לפני שבועיים, עבר אבל כשהיא לחצה לי עם המכשיר אולטראסאונד על האיזור כאב לי, היא בדקה שוב ואמרה שהיא לא רואה כלום. האם להניח לעניין, האם לבצע עוד בדיקות? מה עלי לעשות? מה חווד הרפואית? תודה.

אלינור שלום אני מציעה לך לחזור לכירורג שבדק אותך עם הUS שעשית ולשאול אותו השאלות הנ"ל בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד