כאב בשד השמאלי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/10/2013 | 13:43 | מאת: תמרי

שלום, בת 48, (בעבר טיפולים הורמונאליים) מזה כחודש חווה מגוון תופעות בשד השמאלי מרגישה שהוא "מלא" יותר, כאבים שונים : בחיבור לבית השחי אבל בעיקר משהו "בפנים" כואב לי. בנוסף, אני מרגישה שינויים הורמונאליים בשנה האחרונה בגופי בבדיקה אצל רופאה לא נמצאו גושים או מרקם חריג ועד שאגיע לממוגרפיה - יש תור ועד שתגענה בדיקות הדם מה זה יכול להיות? מה זו דלקת של השד? האם היא מתבטאת בשד אחד בלבד? מה ההבדל בין שד שמאל לימין תודה

תמרי שלום כדי לענות לשאלותיך צריך לבדוק אותך לראות את צילומי הממוגרפיה ואולי גם אולטרה סאונד. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד