פטמות רגישות למגע

דיון מתוך פורום  בריאות השד

21/10/2013 | 21:02 | מאת: לין

שלום רב, מזה כשבוע-שבועיים הפטמות שלי קצת כואבות במגע (גם כשאני שוכבת וגם כשהחזייה לוחצת). אני על גלולות יאז 3 שנים. מתנהלת לפי הספר. לא מפספסת, לא מדלגת ולא משלשל\מקיאה. בנוסף, חבר שלי מעולם לא גמר בתוכי. אני מאוד חוששת שזה הריון כי בחיפוש בגוגל תמיד מתייחסים ורגישות כסימן להריון. החזה שלי גדל במידה בזמן הגלולות אבל עדיין... אני חוששת מהריון. האם זה סימן? האם יש חשש? אם לא, למה הכאב?

לין שלום אם את חוששת מהריון את יכולה לקנות את הבדיקה בבית מרקחת ולבדוק. לגבי סיבה לכאב יש להמתין עד לאחר הדמם הויסתי הבא ואם הכאב לא חולף גשי לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד