כאבים בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/10/2012 | 17:55 | מאת: כנרת

תמי שלום אני בת 41 סובלת מתסמונת שחלות פוליציסטיות עד לפני 7 חודשים השתמשתי בגלולות הפסקתי אותם עקב גודש בחזה כעת 7 חודשים אני ללא אמצעי מניעה ומקבלת מחזור כל חודש וחצי יש לציין כי רק בחודשיים האחרונים הרגישות נמשכת גם כשאני מסיימת מחזור, יש לציין שכירורגית שד בדקה אותי ואמרה שהכל תקין, למרות ששלחה אותי לבדיקת סקר שאותה סירבתי לבצע רק בגלל גילי עם זאת יש לציין שבנוסף לרגישות בשדיים יש לי פצעים על הפנים רופאת הנשים אמרה שבגלל החוסר איזון ההורמונלי זה קורה האם זה נשמע הגיוני?

כנרת שלום כאבים בשד הם בד"כ כתוצאה מתגובת השד לכמות והרכב ההורמונים הנשיים המשתנים בזמן המחזור הודשי באופן טבעי. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד