שרוול ליד אחרי הוצאת בלוטות לימה כן או לא ?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/08/2012 | 10:21 | מאת: עפרהי

שלום רב חליתי בסרטן השד והלימפה עברתי ניתוח להסרת הגידול במסגרתו הוצאו לי 10 בולטות לימפה שמתוכם 4 היו נגועות לאחר מכן עברתי הקרנות שסיימתי בחודש מרץ היום אני בריאה ומבקשת לצאת לחופשה בחו"ל רציתי לדעת אם בטיסה לאירופה אני צריכה לרכוש שרוול ליד יש רופאים שאומרים שזה שטויות ( אין לי ברוך השם לימפדמה ) ויש רופאים ובעיקר פיזיותרפיות שאומרות שצריך אני מבולבלבלת מה לעשות ? תודה

עפרה שלום אכן רוב הרופאים לא חושבים שיש תועלת בשרוול. הפיזיוטרפסטיות ממליצות על השרוול ומסיפורי המטופלות הן מרגישות נוח יותר עם השרוול בטיסות. אז פתוח להחלטתך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד