נקודה אדומה בולטת בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/07/2012 | 19:20 | מאת: אפי

שלום, אני בת 29 בשבוע 8, הריון ראשון. לפני שנה + יצאה לי כמו נקודת חן בולטת, אבל אדומה על השד. לא בדקתי אותה.. והיום התחילה לי (עם או בלי קשר) תחושה של שרפה מבפנים באותו איזור. קבעתי תור לכירורג שד על מנת לבדוק אבל התור רק בעוד שבועיים וכנראה בהשראת ההריון הלחץ והחרדות גוברים :) האם תחושת השרפה הזו יכולה להיות קשורה להריון והאם יש מה לחשוש מהנקודה האדומה? ברור לי שצריך לראות את המקרה כדי לענות אבל התור רק עוד שבועיים... האם אני צריכה לנסות ולהתעקש להקדים אותו? תודה רבה מראש, אפי

אפי שלום שבועיים נשמע סביר ביותר. כמובן שצריך לראות ולבדוק אותך כדי לענות על השאלות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד