כאב בשד אחד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/06/2012 | 02:51 | מאת: לאה

שלום,מזה כיומיים ששד שמאל כואב לי ומרגיש כבד יותר מאשר שד ימין וכן נראה גדול יותר משד ימין ומרגיש גדוש יותר. הורגש כיומיים לפני קבלת המחזור וכעת אני במחזור והכובד בשד והכאבים טרם חלפו. מה יכול להיות הסיבה? אני בת 22 ללא היסטוריה של סרטן השד במשפחה, האם יש צורך להיבדק? אלו תסמינים? תודה רבה.

לאה שלום תסמינים אלו בד"כ לא מרמזים על חולי. אני ממליצה להמתין עוד מחזור חודשי אחד ואם התחושה תשאר לפנות אז לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד