גוש בשד + הריון 4 W

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/06/2012 | 10:33 | מאת: א.

שלום, אני בת 42 ללא היסטוריה משפחתית של סרטן השד,לפני 3 חודשים עברתי הפסקת הריון עקב עובר ללא דופק 11 W , כרגע אני בשבוע 4 הריון וגיליתי גוש בגודל זית גדול קשה בשד ימין 4ס"מ מהפטמה בשעה 7 . האם אני יכולה לעבור ממוגרפיה כרגע במצבי או שניתן לאבחן בעזרת ה US + ביופסיה ? לעזרתכם אודה.

א. שלום אני מציעה לעבור קודם כל בדיקה כירורגית ובהתאם לבדיקה יעשה המשך הברור ע"י הבודק. באופן כללי מתחילים אם יש צורך בUS בזמן הריון. אך אם יש ממצא בעייתי וקיים הצורך הרפואי, גם בהריון ניתן לעשות ממוגרפיה תוך כיסוי עופרת לבטן. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד