הסברים על תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

18/09/2011 | 22:57 | מאת: איילה

שלום, בבדיקת אולטרסאונד שעשיתי בעקבות כאבים בשדיים נמצא לי בשד הימני גוש סולידי היפואקוגני, בעל גבולות סדירים בקוטר 0.7 ס"מ. בסיכום הבדיקה כתוב שהגוש כנראה שפיר. BIRADS:3. מה זה אומר. האם לפי המצוין כאן יש סיבה לשער באמת שזה שפיר? מה מומלץ לי לעשות עכשיו כשתוצאות הבדיקות בידיי? תודה

איילה שלום אני מניחה שאם כתב/ה רופא/ה מומחה ברנטגן שהגוש נראה שפיר אפשר ל"שער" שאכן הגוש שפיר. מומלץ לגשת לבדיקה כירורגית עם תשובה וצילום של הגוש, תעשה הערכה של הכירורג/ית לגבי המשך המעקב והברור הנדרש בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד