הרטבה משונה בלילה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/08/2008 | 23:52 | מאת: אנה

שלום, אני בת 20 נשואה ומקיימת יחסי מין מזה שנתיים וחצי. עד כה לא היו לי בעיות בתחום רפואת הנשים מלבד פטריה נרתיקית פעם אחת. בזמן אחרון שמתי לב כי אני משתינה בתדירות גבוהה מידי ולכן פניתי לאורולוג. בדיקת שתן יצאה תקינה, אולטרסאונד כליות ודרכי השתן גם כן תקין, כעת אני מצפה לתוצאות של בדיקת זרימת שתן. לפני יומיים התעוררתי באמצע הלילה כדי להתפנות ומצאתי את התחתון שלי רטוב לגמרי וגם המיטה מעט לחה. אולם הרטיבות הייתה ללא ריח כלל! כמו כן על התחתון הייתה הפרשה לבנה סמיכה מאוד. רציתי לדעת האם הבעיה קשורה לבריחת שתן (למרות שלא היה ריח ואני יכולה להתאפק בד"כ המון זמן) או אולי לתחום רפואת הנשים? תודה מראש.

אנה שלום שאלתך מתאימה יותר לחברי בתחום רפואת נשים, גניקולוגיה ואורולוגיה. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד