הפסקת תרופות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/12/2008 | 12:00 | מאת: דן

האם הורדה של מינון אפנוטין גורמת לעוררות? המינון הורד מ-300 מג ליום בהדרגה שבועיים 200 מג ושבועיים 100 מג ולאחר מכן הפסקה לגמרי.לאיש נדודי שינה מאז.

שלום מדובר בתופעה נדירה טיפול באפנוטין במיקרים בודדים יכול לגרום לנדודי שינה, הפסקה בהטיפול בד"כ לא גורמת לנדודי שינה, אך יתכן ומדובר בתגובה של מוח לשימוש ממושך בהתרופה והפסקה בהטיפול ממליץ לפנות לנוירולוג מטפל ולשלול סיבות נוספות לנדודי שינה בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים