טיפול קוגנטיבי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/11/2008 | 17:09 | מאת: עמי

בבית חולים שיקומי הומלץ על המשך טיפול קוגנטיבי מה הכוונה ? איבחון שבוצע הראה ירידה במצב הקוגנטיבי עקב תאונת דרכים ופגיעה באונה פרונטלית האם קופת חולים ערוכה למתן טיפולים כאלו?

שלום בחלק מין הקופות אפשר לקבל טיפול קוגניטיבי -למידת אסטראטגיות מפצות אך בד"כ הטיפול מעבירים בסדנאות, כאשר טיפול קוגניטיבי פרטני יעיל יותר. במידת הצורך ניתן לקבל טיפול קוגניטיבי פרטני במרפאת זיכרון וקשב בית חולים אסף הרופא. פרטים בטל" 089779823 בברכה, ד"ר מיכאל חייגרכט

29/11/2008 | 19:02 | מאת: עמי

תודה, האם ניתן לקבל טיפול בבית?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים