הפרעות התנהגות קשות עם הפרעות קשב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/11/2008 | 14:13 | מאת: shelly

יש לי ילדה בת 8.5 הסובלת מהפרעות התנהגות וקשב. התופעות מוכרות בערך מגיל 3 ש'. מטופלת ע"י ניורולוג, פסיכיאטרית ופסיכולוגית קלינית חינוכית. לאחר שימוש של כ- שנה וחצי בריספונד 2 מ"ג וקונצרטה 27 מ"ג גברה תופעת הטיקים הנראים כתסמונת טורט. הפסקתי את הטיפול התרופתי, הילדה כבר חודשיים ללא התרופות והתופעות התגברו.פניתי לניורולוג המטפל ולפסיכיאטרית ואני חשה ככדור פינג פונג בין שניהם ללא מענה הולם. הפסיכיאטרית הציעה מרשם חדש לקלוניריט, רכשתי את המרשם אך לאחר שראיתי במה מדובר החלטתי לא לתת, גם ככה לא נראה לי לתת שום תרופה לאור המצב. נכון להיום המצב הוא בלתי נסבל, הקושי בבית ובבית הספר הם בלתי נסבלים ומצבה הבריאותי והנפשי של בתי גרועים ביותר. אני מחפשת פתרון ועזרה באופן בהול.

שלום ממליץ לפנות למרפאת טורט, נוירולוגיה ילדים, בבית חולים שניידר ולקבל חוות דעת נוספת לגבי המשך טיפול בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים