קונצרטה + מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/10/2008 | 00:25 | מאת: מאור

האם ישנה בעיה עם לקיחת קונצרטה יחד עם מולטי ויטמין כלשהו, לצורך העניין צנטרום פרפורמנס ?

שלום בזמן אחרון פורסמו תוצאות של מספר מחקרים שבדקו השפעה של וויטמינים על מצב קוניטיבי ולא נמצאה השפעה חיובית על תפקודי מוח.,יותר מזה וויטמינים יכולים לגרום לתופעות לוואי ,להזיק. אין צורך להשתמש בוויטמינים במידה ולא ידוע על חוסר וויטמין מסוים או סיכון לחוסר וויטמין, למשל חוסר וויטמין B12 אצל בן אדם צמחוני ,ואין צורך להשתמש בריטלין במידה ואין הכחה להפרעת קשב ריצינית. בצנטרום מינונים של וויטמינים ומנרלים-נמוכים וניתן להשתמש יחד עם לריטלין/קונצרטה במידה וקיימת המלצה של רופא מטפל להשתמש גם בצנטרום וגם בקונצרטה בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים