אבחון מבוגרים-ירידה בזכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

24/10/2009 | 17:36 | מאת: איילה

שלום רב. לאחר שנים רבות,בהן חשתי ירידה פרוגרסיבית בזיכרון,פניתי כעת לנוירולוג דרך הקופה.הוא משער כי בעיות הזכרון אינן נובעות אצלי מהליך ניווני אלא מהפרעת קשב וריכוז,והפנה אותי לבצע מבחן TOVA עם ובלי ריטלין ע"י נוירופסיכולוגית. בהדסה עין כרם כרגע לא מבצעים. האם תוכל להפנותיני למכון רלוונטי,שבו יש גם נוירופסיכולוג? האם ידועה לך השתתפות הקופות בעלויות?למי ניתן לפנות לאבחון מעמיק יותר? תודה

שלום ניתן לבצע גם בדיקה CPT/TOVA וגם אבחון נוירופסיכולוגי מקיף לקשב וזיכרון במרפאת זיכרון בה"ח אסף הרופא טל" 089779823 ברכות ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים