בריאות הנפש

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/09/2016 | 23:26 | מאת: אמיר

מה יקרה לתפקוד הקוגנטיבי לאיש עם מחלת נפש שעכשיו הזכרון / ריכוז שלו מצוינים ושהוא כרגע בלי טיפול פסיכיאטרי שעשה לו בעיות פעם בדברים האלה ( מודיקט ) והוא הולך לחזור תרופה הזאת היום ואיך מצמצמים ת'נזק שלה

שלום מצב נפשי לא מאוזן יכול לגרום לפגיעה קוגניטיבית משנית. גם תרופות לעתים גורמות לשינוי במצב הקוגניטיבי. ממליץ להתיעץ עם הרופא הפסיכיאטר המטפל לגבי תופעות לוואי של כל תרופה שמומלץ להתחיל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים