אבחון מוקסו וריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/03/2016 | 13:34 | מאת: לוליט

היי, אני בת 24 שוקלת בערך 58-60 ונשלחתי מניורולוג לבצע אבחון במרפאת קשב וריכוז ואכן קבעתי תור. הבנתי כי המבחן שאני אעבור הוא מוקסו ובטיפול השני אני אהיה עם ריטלין. בתואר הראשון שלי (כדורים נלקחו מחבריי) לקחתי רטלין 20 וכנראה שהמינון לא היה תואם לגופי כך שתמיד הרגשתי עייפות לאחר לקיחת הכדור, אולם ניסיתי כדור שנקרא "אטנט" (בתואר השני - כיום)ולעומת זאת, הרגשתי ריכוז אדיר לכמה שעות שהשפיע עליי ממש לטובה. שאלתי היא, אם אני הולכת לעבור את האבחון ויתנו לי כדור ריטלין ואם אני כבר יודעת שזה לא בשבילי כי הוא הביא לי מינון של כדור וחצי משמע ריטלין 15, האם לומר למאבחנת לפניי? האם זה יפגע באבחון או שאולי לא ? תודה,

שלום ניתן לבצע בדיקה גם עם כדור אטנט. צריך לדבר עם רופא מפנה. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים