חוסר הסתגלות לקונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/11/2015 | 14:14 | מאת: מרים

הבן שלי בן 24 לקח בהתחלה רטלין והפסיק עשה לו דופק מהיר כבר יומיים לקח קונצרטה 36 מ"ג ומתלונן שמנה ללמוד ולא מצליח להתרכז שמרגיש שזה לא עוזר הרופא המליץ לקחת שבוע שהגוף יתרגל אבל מאוד קשה לו מב אפשר לייעץ לו האם רצוי להפסיק או לנסות עוד 4 ימים אודה על תשובתך בברכה מרים

שלום במידה והתרופה גורמת לדופק מהיר ממליץ להפסיק הטיפול ולעבור בירור קרדיאלי אצל רופא משפחה וקרדיאולוג במידה ובדיקה תקינה יש לשלול נטייה לחרדה והפרעת קשב משנית. ידוע שריטלין/ קונצרטה או חומר ממריץ אחר יכולים להחמיר נטייה לחרדה. בנוסף עקב השפעה סטימולטיבית לא ספציפית יכולים לגרום לדופק מהיר, עליה בלחץ דם או תופעות אחרות. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים