שאלה אבחון קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/10/2015 | 20:39 | מאת: אברהם

שלום, קשה לי להתרכז שאני שומע הרצאה, קשה לי לזכור דברים שראיתי, קשה לי לקלוט פרטים מסויימים שאני רואה סרט, אני לפעמים לא נותן לשני לסיים את המשפט, אני רוצה לקרוא טקסט מסויים בספר לימוד אני חוזר עליו הרבה פעמים בשביל להבין. בנוסף אני סובל ממתח וחרדה נוראיים ויש לי דימוי עצמי ירוד - הפסיכאטר הביא לי 3 סוגי כדורים במינון גבוה ושום דבר לא עוזר. בנוסף אציין שהחרדות והמתח משפיעות לי על הגוף בצורה גבוהה ואני סובל נורא. [עצירות, לחץ בבטן, קשיי נשימה, חוסר הרגשת רעב] יש לי אי שקט בגוף. שאלתי היא האם זה אבחנה של קשב וריכוז, ואם כן למי אני יכול לפנות במידי כדי לקבל טיפול- אני גר באזור פתח תקווה.

20/10/2015 | 20:43 | מאת: אברהם

בהמשך לשאלתי אציין שבנוסף קשה לי לשבת ולקרוא ספר יותר משעה וחצי, יש לי פשוט קוצים, בנוסף אני רוצה להתקבל למקום עבודה ולא יודע איך אני יוכל לעבוד 8 שעות. האם זה בעיה של קשב וריכוז?

שלום יתכן ומדובר בהפרעת קשב משנית למצב רגשי ממליץ לתאם טיפול עם רופא פסיכיאטר מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

שלום לדעתי קיימת הפרעת קשב משנית למצב הרגשי לא מאוזן ממליץ לקבל חוות דעת של רופא פסיכיאטר המתמחה בהפרעות קשב בברכה ד"ר חייגרכט

22/10/2015 | 10:22 | מאת: אברהם

אם אני אלך לרופא המתמחה בקשב וריכוז מטעם הקופה שלי זה מספיק או שדווקא ספציפית אתה מציע ללכת לפסכיאטר המטפל בעניי קשב וריכוז?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים