עליה במשקל ומינון קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/07/2015 | 16:39 | מאת: י

שלום דוקטור, במשך מספר שנים שאני נוטל קונצרטה במינון 54 מג בשנה האחרונה עליתי במשקל קרוב ל 10 קג ואני חש שהשפעת הקונצ'רטו אינה כפי שהייתה בעבר ואני מתאר לעצמי שזה בגלל העליה במשקל. רציתי לשאול, במידה ואפקטיביות הקונצרטה אכן נפגעה כתוצאה מהעליה במשקל האם ניתן לבקש מהרופא הגדלת מינון (הבנתי ש 54. זה המקסימום) או שהאם ישנה תרופה אחרת בעלת אותו אפקט ותופעות לוואי שאפשר לבקש מהרופא להתנסות בה ואולי תהווה תחליף לקונצרטה. תודה נ.ב אני בן 29

שלום לא הוכח קשר ישיר בין משקל והשפעה של חומרים ממריצים בקרב מבוגרים. קיים אישור של חברה המשוות את CONCERTA למינון 72 מ"ג ביוםכך שבשלב ראשון ניתן לנסות לעלות מינון וליטול CONCERTA 54 MG + CONCERTA 18 MG כמובן בתאום ואשור של רופא מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים