יש גם חוסר אצטילכלין ?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

24/06/2015 | 11:06 | מאת: אברהם

חוץ מזה אני סובל מחוסר "זיכרון עבודה" עשיתי בדיקות דם לרמת Acetylcholine Receptor Ab ויצא תוצאה 1.4 כאשר הנורמה היא 0-0.39 - זה סימן שיש לי חוסר אצטילכולין ? ואז מה לעשות ?

שלום בבדיקת הנ"למשתמשים בד"כ כדיי לבדוק האם קיימת מחלה הפוגעת בחיבור עצב שריר כגון מיאסטניה גרביס-MYASTHENIA GRAVIS הבדיקה לא משקפת רמת אצטילכולין במוח מעידה יתכן עלהפרעה אוטוימונית הפוגעת בחיבור עצב -שרירי בברכה ד"ר חייגרכט

16/07/2015 | 12:25 | מאת: אברהם

איך אני יכול להגבירו ? ראיתי שממליצים על HUPERZINE A האם הוא יכול לפגוע במערכת עצבים -שרירים ?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים