תחושת בלבול וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/06/2015 | 14:25 | מאת: חן

שלום, אני בת 42 נשואה ואם ל-3 ילדים. שמתי לב לכך כי בחודשיים האחרונים חל אצלי שינוי באופן שאני לא מפוקסת, לא מרוכזת ומבולבלת. אני מודעת לזה ואני ממש משתדלת להיות מפוקסת במיוחד כשאני מתחילה לדבר (כי לפעמים אני שמה לב שאני לא מדברת לעניין). הבחנתי בשינוי הזה מתוקף היותי קלדנית שופט בבית המשפט, תפקיד שבו אני חייבת ריכוז מוחלט כדי להקליד את כל מה שנאמר במהלך הדיון אל תוך הפרוטוקול ואני שמה לב שעל אף שאני מכינה את עצמי לפני הדיון להיות ממש מרוכזת אני לא מצליחה בכך - כאילו מרגיש לי שהמסר שמועבר לא נקלט במוח ולא מצליח לעבד את הנתונים ואני לא מצליחה להקליד אותם או שמתוך שני משפטים שאני מקלידה יש מילה שהקלדתי שבכלל לא נאמרה, פשוט החלפתי אותה במילה אחרת לא קשורה. אציין עוד כי יש לי כאבי ראש ואם אני נועלת עקבים יש לי חוסר שיווי משקל. אציין עוד כי אני סובלת מעייפות ממש גדולה (כבר בשעה 21:00 נרדמת). קצת מפחיד אותי. מה זה יכול להיות?

שלום ממליץ לפנות לבדיקה והערכה נוירולוגית הראשונית לנוירולוג במסגרת קופת חולים, במידה ואין הפרעה בבדיקה הראשונית, לצורך המשך בירור מומלץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים