חוסר יכולת להתרכז בדבר אחד

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/04/2015 | 13:45 | מאת: מור

שלום ד"ר בת 30, לא מסוגלת להתרכז בדבר אחד, חייבת לבצע כמה פעולות במקביל. זה אף פעם לא הציק לי יותר מידי (עסקתי באומנות, ולכן תמיד הייתי "זמינה" לבצע כמה פעולות במקביל), כיום אינני עוסקת באומנות, והדבר מתחיל מאוד להפריע לי. אינני מסוגלת לצפות בטלויזיה מבלי להתעסק בדבר אחר במקביל, לעיתים אני סתם מאלתרת לעצמי תעסוקה לידיים, ומתרכזת בו זמנית בשני הדברים. למיטב הבנתי מדובר בפיצול קשב, אך אינני כל כך מבינה בנושא. האם יש טיפול לבעיה? האם בעיה זו מוכרת? אשמח מאוד למענה תודה רבה וחג שמח

שלום כדי לאבחן נכון את הבעיה מומלץ להבדק ע"י נוירולוג המתמחה בהפרעות קשב/הפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים