בעיות ריכוז וזכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/03/2015 | 19:57 | מאת: parnuha

שלום, אני בן 27 וסובל מבעיות ריכוז (מאובחן) אבל הפסקתי לקחת ריטלין בגלל תופעות הלוואי. בשנתיים האחרונות אני סובל באופן סיסטמתי גם מבעיות זיכרון וזה ממש מפריע לי לתפקוד בעבודה ומיות לציין שהתסכול גדול, אין יום שלא נוזפים בי, לכן נאלצתי לעבור מקומות עבודה לא מעטים. מה עליי לעשות? אני מרגיש תקוע.

שלום ממליץ לפנות לבדיקה לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות כדי לקבל החלטה על טיפול מתאים. אשמח לעזור ד"ר מיכאל חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים