מבחן טובה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/02/2015 | 21:15 | מאת: לירן

שלום, אני בת 23 והיום ביצעתי מבחן טובה. במבחן הראשון ללא נטילת הריטלין הציון שלי עמד על מינוס 11.55. עם הריטלין הציון עמד על מינוס 1.50. רציתי לדעת האם מינוס 11 נחשב חמור מאוד? והאם זה אומר שעליי ליטול ריטלין באופן יומיומי?

שלום בדיקת TOVA בודקת סוג אחד של קשב בלבד-קשב מתמשך. על סמך מדד שציינת לא ניתן להסיק מסקנה על חומרת ההפרעה והסיבה שגורמת להפרעה לכן לא ניתן גם לתת המלצה על טיפול, כולל טיפול בריטלין בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים