העלאת מינון בקונצרטה וכאבי ראש במהלך השפעת התרופה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

10/11/2014 | 16:36 | מאת: סטודנטית

שלום, במהלך הסמסטר ובעיקר בתקופת מבחנים השתמשתי באופן יום יומי בקונצרטה 18 מ"ג אך הרגשתי שזה לא מספיק וביקשתי מהנוירולוג להעלות מינון גם בעיקר כי יש לי ימי לימוד ארוכים של 12 שעות. אני לוקחת רק יומיים בשבוע מתחילת הסמסטר ומאז לאט לאט יש לי כאבי ראש שמחמירים במהלך השפעת הקונצרטה עד לרמה שאני ממש לא מתפקדת ולא מסוגלת ללמוד. האם זה אמור להיעלם כי זה רק תופעות לוואי? או שיש צורך בכדור אדוויל? למרות שאני ממש מעדיפה להמעיט בכדורים.

שלום אחת מתופעות לוואי של חומרים ממריצים כולל קונצרטה-החמרה בכאבי ראש. במידה והתרופה גורמת לכאבי ראש ניתן לנסות טיפול באדרל או VYVANSE, התרופות שעובדות דרך מערכת אמפטמינים, אך גם התרופות יכולות לגרום לכאבי ראש. לא ניתן לעשות הערכה מראש כי תגובות תמיד אינדיוידואליות וגם תופעות לוואי. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים